(29 Mart 2024 Cuma)
Akşehir Ticaret Borsası Geleneksel İftar Yemeği

Akşehir Ticaret Borsası’nın düzenlediği iftar yemeği; protokol, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnafları bir araya getirdi.

Saray Aksu Kır Bahçesinde  gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı. Akşehir ve çevre İlçelerden gelen tüm misafirler Başkan Mustafa Doğru ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İftar yemeğine  Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Cumhuriyet Başsavcısı Vedat Temel, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Barbaros Topaloğlu, Yunak Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşçan, Akşehir Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karataş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı ve yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, daire amirleri, iş adamları ile davetliler katıldı.

Yemeğe katılanlar; yapılan dua sonrasında, çay eşliğinde sohbet etme fırsatı buldular.

Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru katılanlara teşekkür etti.