(18 Nisan 2024 Perşembe)
BORSAMIZ DA GÖREV DEĞİŞİMİ

05.04.2018 Tarihinde Borsamız da yapılan Meclis Üyesi seçimi sonuçlandı. Sonuçların onaylanmasına müteakip toplanan yeni meclis; Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Birlik Delege seçimini 12.04.20108 Perşembe günü gerçekleştirerek dört yıl süreyle Borsamızı yönetecek ekibi belirledi.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Mustafa Doğru seçildi. Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları: Rafet AKÇETİN ve Halis BAL, Sayman Üye:  Çınar Galip AKYOL, Yönetim Kurulu Üyesi: Sefer UYKUN olarak belirlenen yönetim kurulu Gerçekleştirilen devir teslimin ardından görevine başladı.

Borsamız Meclisi ise: Meclis Başkanı Mustafa DOĞAN, Yardımcısı Hakan ŞAHİN, Mustafa DOĞRU, Rafet AKÇETİN, Sefer BAL, Çınar Galip AKYOL, Sefer UYKUN, Abdurrahman KARATAŞLI, Mustafa ÇORUMLU, Mustafa YİĞİT, Serhat TEPEOĞLU, Halit YAŞAYAN, Galip YAVAŞ ve Hasan PEYNİRCİ' den oluştu.

“Çekişmeli bir seçimi geride bıraktık. Üyelerimizin bana tevdi ettiği bu görevin ağırlığının ve sorumluluğun farkındayım. Tüm üyelerimizin istek, sorun ve önerilerine önem vererek “Borsamızı daha ileriye nasıl taşırız, Akşehir’imize, Bölgemize ve Ülkemize daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz” diyerek hareket edecek; halk’a hizmetin Hakk’a hizmet olduğunun bilinciyle hizmet kalitemizi artırmaya devam edeceğiz.

Kuruluşundan bugüne kadar Borsamıza hizmet etmiş tüm büyüklerimize ve arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal etmiş olanlara ise Allah’tan rahmet diliyorum. Bu bir bayrak yarışı ve İnşallah devraldığımız bu bayrağı daha da iyi noktalara taşımak başarılarla Borsamıza, Akşehir’imize ve Ülkemize katkıda bulunmak nasip olur.

Son olarak bu süreçte yanımda olan, ben ve ekibime desteklerini  esirgemeyen, seçildikten sonra ise gerek arayan, gerekse çiçek gönderip ziyaretime gelen;  başta Ailem olmak üzere, Sayın Başkanım Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’na ,Tüm dostlarıma, tüm üyelerimize,personelimize ve değerli basınımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

ÖZ GEÇMİŞ:

1965 yılında Akşehir'de Dünyaya gelen Mustafa DOĞRU, ilk ve orta öğrenimini Akşehir'de tamamladı. Evli ve üç çocuk bası olan Mustafa DOĞRU; Ticaret hayatına genç yaşlarda atılmış; başarılı bir grafik sergileyerek bugün sahibi olduğu Doğru Tarım Ürünleri Bünyesinde Tarım sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda, Akşehir’imizin prestijli ve köklü firmalarından Akşehir Yem Sanayi A.Ş.'nin de 15 yılı aşkın bir süredir yönetim kurulu üyeliğini de başarıyla sürdürmektedir. AK LİDAŞ Lisanslı Depoculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği de bulunmaktadır. Borsamızda Meclis Başkanlığı, Birlik Delegesi, Yönetim Kurulu üyeliği gibi birçok farklı görevlerde yer alan Mustafa doğru 2018 yılında yapılan seçimle Borsamızın yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine başlamıştır.