(18 Nisan 2024 Perşembe)
Borsamız ve Odamızdan Ankara Ziyareti

19.04.2018 Perşembe günü gerçekleşen programa Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru,Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, ile Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu katıldı.

Programda ilk ziyaret Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e gerçekleştirildi. Sıcak ve samimi ortamda geçen görüşmede Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek seçim sonuçlarının memleketimize hayırlı olmasını diledi.

Heyet, TBMM’de Ak Parti Konya Milletvekili Op.Dr. Mustafa Baloğlu, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ve hemşerimiz İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert ile bir araya geldi. Milletvekillerimiz yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Programın devamında Akşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğru ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Emin Makascı, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete gelen heyeti kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mustafa Doğru da “Görüşmemiz gayet olumlu gayet neşeli geçti. Kendisinden isteklerimiz oldu. Onu da karşıladı. Memnun olarak ayrılıyoruz. Önümüzdeki ay genel kurul olacak. Hayırlısı neyse o olsun. Elimizden ne destek geliyorsa o desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

Ahmet Emin Makascı ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Başkanım sağ olsun bize vakit ayırdı. Çok sıcak bir karşılama oldu. Akşehir için bazı isteklerimiz oldu kendisinden bizi kırmadı. Yerine getireceğini söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımıza başarılar diliyoruz Mayıs ayındaki seçimlerle ilgili Allah muvaffak etsin inşallah” dedi.