Günlük Ürün Fiyatları

(19 Nisan 2024 Cuma)
TOBB NEFES KREDİSİ HAKKINDA BORSAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA DOĞRUNUN BASIN AÇIKLAMASI

Üye işletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla birliğimiz tarafından geçmiş dönemlerde borsamızın da  katılımıyla başarılı bir  şekilde gerçekleştirilen Nefes Kredisi 27 Nisan 2020 tarihinde Denizbank ve Kredi Garanti Fonu ile birlikte  tekrar hayata geçirilmiştir.

Bu kapsamda Akşehir Ticaret Borsası Üyeleri  100.000 TL KGF destekli 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz,2021 yılı 12 ay eşit taksitli toplam 20 ay vadeli  %  7,5 Faiz oranı ile Nefes Kredisi kullanabileceklerdir. Akşehir Ticaret Borsası olarak ihtiyaç duyan bütün üyelerimizin  taleplerini karşılamaya yetecek kadar finansman altyapısı tarafımızca sağlanmıştır. İlgili süreç  Borsamız ile Denizbank Akşehir Şube Müdürü Sedat Çilingir arasında tamamlanmış olup borsamız üyeleri Nefes kredisinden yararlanabileceklerdir. Başvurular Denizbank Akşehir Şubesi tarafından alınacak olup bütün üyelerimize duyurulur.

Mustafa DOĞRU

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Diğer Duyurular

Etkinlik Takvimi

Hızlı Erişim

Tanıtım Filmi

Web Sayfamızı Beğendiniz mi?